Brad Pittiä kohtaan esitetyt epäilyt tarkentuivat – FBI pohtii edelleen väitteitä

Keskiössä väitetysti yksi lapsista.

25.9.2016 08:31

Uutisoimme vastikään Brad Pittiin kohdistuneista väitteistä, joiden mukaan hän olisi ollut erittäin juovuksissa yksityislennolla, huutanut lapsilleen ja käyttänyt jonkinlaista fyysisyyttä heitä kohtaan. Sen jälkeen hän olisi väitetysti vielä yrittänyt lähteä ajamaan lentokentän tankkiautolla.

Väitteet perustuvat tuntemattoman henkilön ilmoitukseen. Lentokoneen laskeuduttua International Falls -pikkukaupungin lentokentälle Michiganiin, minkäänlaisia viranomaisia ei kutsuttu paikalle. Angelina Joliella ei myöskään ole ainakaan vielä ollut minkäänlaista julkista mielipidettä Pittiä kohtaan osoitetuista syytöksistä.

The Hollywood Reporterin lähteiden mukaan väitteet ovat tarkentuneet nyt siltä osin, että Pittin väitetyn suuttumuksen keskiössä olisi ollut hänen 15-vuotias vanhin lapsensa Maddox. FBI:n edustaja Laura Eimiller sanoi, että he eivät ole vielä tehneet päätöstä siitä, aloitetaanko tähteä kohtaan virallinen tutkimus.

International Fallsin sheriffi Perryn Hedlund ei tiedä, miksi lentokone laskeutui pikkukaupungin lentokentälle. Ei kuitenkaan ole epätavallista, että lentokentällä nähdään jääkiekkotähtiä ja muita julkkiksia.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa