Hollywood-tähti Brad Pittin elokuva yhdistettiin puhemies Nancy Pelosin läppärin varastamiseen

Ainakaan vielä ei ole selvinnyt, että nainen olisi ollut jonkin tiedustelupalvelun leivissä.

Capitol-mellakoissa riittää puitavaa vielä pitkään. Yksi erikoinen tapaus liittyy Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemiehen Nancy Pelosin kannettavaan tietokoneeseen.

22-vuotiaan naisen epäillään varastaneen Pelosin kannettavan mellakoinnin yhteydessä, ja hän sai ilmeisesti melkoisen idean teon jälkeen. Tietojen mukaan FBI tutkii parhaillaan, että nainen olisi yrittänyt lähettää kannettavan ystävälleen Venäjälle. Kyseisen ystävän oli tarkoitus toimittaa kannettava Venäjän ulkomaantiedustelupalvelulle SVR:lle, jotta nainen olisi voinut myydä tietokoneen venäläisille.

Tapahtumissa on aineksia elokuvaan, mutta mikä hauskinta, ihmiset ovat huomanneet jo yhteneväisyyksiä aiemmin tehtyyn Brad Pitt -komediaan Burn After Reading. Kyseisessä elokuvassa kuntosalia pitävä kaksikko, Chad ja Linda, saavat haltuunsa CD:n, jolla he uskovat olevan huippusalaista tietoa. Tämän jälkeen he yrittävät myydä sitä Venäjän lähetystölle, mutta päätyvätkin tapaamaan peitetehtävissä olevan CIA:n agentin.

– Tämä on kuin tyhmempi versio Burn After Readingista, eräs ihmetteli Twitterissä.

Toinen tuumi elokuvan olevan kuin nakutettu Trumpin aikakaudelle ja kolmas vertasi sitä dokumenttielokuvaan. Alla twiittejä.

 

 

 

Lähde: Metro