Brad Pittin jättihitin jatko-osa vedettiin pois julkaisukalenterista – pelastaako Fight Club -ohjaaja tilanteen?

World War Z:n jatko-osa on kysymysmerkki.

7.2.2017 11:24

Vuonna 2013 ilmestynyt World War Z oli iso hitti, ja sille on puuhattu jatko-osaa tälle vuodelle. World War Z on ollut Brad Pittin uran suurimpia menestyksiä, ja hänet on kiinnitetty myös jatko-osaan.

Nyt Paramount-studio on kuitenkin poistanut World War Z -jatko-osan vuoden 2017 julkaisukalenteristaan. World War Z 2:n piti tulla kesäkuussa ensi-iltaan, mutta se joutui vaikeuksiin, kun espanjalaisohjaaja J.A. Bayona  (Orpokoti, Selviytyminen) jättäytyi projektista vuosi sitten ja siirtyi Jurassic Worldin jatko-osan puikkoihin.

Paramount ei kuitenkaan Varietyn mukaan ole haudannut jatko-osan tuotantoa lopullisesti, vaan sen toivotaan valmistuvan joko vuonna 2018 tai 2019. Uudeksi ohjaajaksi on huhujen mukaan ehdolla David Fincher, joka on Pittin vanha tuttu. Pitt ja Fincher ovat tehneet yhdessä elokuvat Seitsemän, Fight Club ja Benjamin Buttonin uskomaton elämä.

Fincher on toisaalta tinkimätön ohjaaja, joka toteuttaa mieluummin omia visioitaan kuin tekee hittielokuvien jatko-osia, joten tämä yhteistyökuvio on vielä hyvin epävarma.

Paramount veti listoiltaan pois myös Friday the 13th -elokuvan uudelleenfilmatisoinnin, jonka piti tulla teattereihin lokauussa. Sen tilalle on kalenteriin tullut studion toinen elokuva, Darren Aronofskyn Mother!, jonka pääosassa on Jennifer Lawrence.

Lähteet: The Hollywood Reporter, Variety, IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia