Brad Pittin tulevaan scifi-elokuvaan kohdistuu odotuksia: Ilmestyskirja. Nyt ja 2001: Avaruusseikkailu yhdessä paketissa

Ad Astran on määrä saada ensi-iltansa 24.5.2019.

9.1.2019 11:45

The Immigrant ja The Lost City of Z -elokuvat ohjannut James Gray on puhunut pitkään tekeillä olleesta Ad Astra -elokuvastaan.

Odotetun scifi-elokuvan pääosissa nähdään Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland ja Ruth Negga. Tarina kertoo Pittin esittämästä miehestä, joka lähetetään avaruuteen etsimään kadonnutta isäänsä.

”Hänen isänsä saattaa olla Neptunuksella  tekemässä hyvin pahoja asioita, ja hänet lähetetään sinne saadakseen tähän yhteyden”, Gray kertoo ja kuvailee elokuvaa, jonka pyrkii tekemään.

”Se on vähän kuin Ilmestyskirja. Nyt ja 2001: Avaruusseikkailu lyötäisiin yhteen, sekaan heitettäisiin vähän Joseph Conradia ja toivottaisiin, että siitä tulee yhtä hyvä. Mutta eihän se todennäköisesti sitä ole”, Gray vitsailee vaikutteistaan.

”Se on oma yritykseni käsitellä, toivottavasti uudella tavalla, tuollaista isä-poika-tarinaa, joka on niin keskeinen läntisessä kulttuurissamme.”

Lähde: TIFF

Lisää luettavaa