Mikä on Bradley Cooperin mysteerirooli salassa pidetyssä hirviöelokuvassa?

Star Wars -ohjaaja J.J. Abramsin tuottama, jonkinlainen henkinen (tai vähemmän henkinen – kuka tietää) jatko-osa vuoden 2008 Cloverfield-hirviöelokuvalle, yllätti ihmiset ensimmäisellä trailerillaan.

10 Cloverfield Lane oli onnistuttu pitämään suht hyvin tutkan alla, ja sitä tehtiin pitkään työnimellä Valencia. Ensi-illan lähestyessä elokuvasta on alkanut tippua tietoa, ja yksi palanen pelissä on Bradley Cooperin (American Sniper, Guardians of the Galaxy) mystinen rooli tarinassa.

Ohjaaja Dan Trachtenberg on paljastanut Abramsin saaneen ahkeran Cooperin tekemään pienen roolin 10 Cloverfield Lanessa.

”Bradley Cooper ja J.J. tuntevat vuosien takaa Alias-sarjasta. Ja meidän piti roolittaa hyvin pieni osa. Ja hän (Abrams) sanoi, ’Tekisiköhän Bradley sen?’ Hän kysyi, ja Bradley oli hyvin innoissaan auttamaan meitä”, Trachtenberg kertoo Cinemablendille.

Cooperin rooli, kuten moni muukin asia, on tietenkin yhä salaisuuden verhoamana, mutta näyttelijä nähdään scifi-trillerissä hyvin pienessä osassa.

Josh Campbellin, Matt Stueckenin ja Whiplash-elokuvan käsikirjoittaneen ja ohjanneen Damien Chazellen kirjoittaman elokuvan pääosissa nähdään Mary Elizabeth Winstead, John Goodman ja John Gallagher Jr.

Alla elokuvan traileri.

YouTube video

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut