Bruce Willisiin lehti-ilmoituksella yhteyttä ottanut fani selvitti motiivejaan: ”Minulla on tarjota hoito”

Raportoimme eilen, miten Die Hard -fani ja indie-tuottaja Eric D. Wilkinson oli ottanut lehti-ilmoituksen kautta yhteyttä Bruce Willisiin ja muihin Die Hard -jatko-osan tekijöihin. Wilkinson kommentoi nyt Gawkerille motiivejaan.

– Nämä elokuvat ovat loistavia ja haluan niiden olevan loistavia jälleen. Asia on niin yksinkertainen.

Wilkinson käytti aimo summan säästöjään, jotta sai julkaistua avoimen kirjeensä The Hollywood Reporter -lehdessä, mutta indie-tuottaja ei pidä mahdollisuuksiaan kuulla Bruce Willisistä ja kumppaneista kovinkaan korkeina. Hän tottakai rakastaisi päästä samaan huoneeseen Die Hardin jatko-osan tekijöiden kanssa ja keskustella ideoistaan.

– Minulla on tarjota hoito (Die Hardin uudelleen kukoistukseen). Minulla on tarina, kuten näette. En paljastanut kaikkea. Minulta löytyy lisää ”cooleja” juttuja ja paljon hienoja ideoita. Tässä ei ole kaikki.

Wilkinson sanoo loppujen lopuksi olevansa vain niin kova Die Hard -fani, että päätti laittaa rahaa likoon saadakseen äänensä kuuluviin.

– Tiedätkö mitä? Minä vain haluan heidän tekevän hyvän Die Hard -elokuvan. Tässä on ideani, mitä olette mieltä, Wilkinson summasi yhteen.

Kuva: Die Hard

Lähde: Gawker

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut