Bruce Willisin seuraava elokuva julki

The Expendables -hylkiö on kiinnitetty toimintajännäri The Princeen.

Viimeksi RED 2:ssa paukutellut Bruce Willis nähdään kostoa hartaasti odottavana miehenä pienen, Deadlinen mukaan vain 15 miljoonan dollarin tuotantobudjetin The Princessä.

Andre Fabrizion ja Jeremy Passmoren käsikirjoittamassa tarinassa Las Vegasin rikollisliigan eläköitynyt lihaskimppu palaa vanhojen vihollistensa kansoittamaan kaupunkiin, kun hänen teini-ikäinen tyttärensä katoaa. Vegasissa häntä odottaa muun muassa vuosia paluuta vartonut Bruce Willis.

Toista pääosaa ei ole vielä valittu, mutta totta kai rooli sopisi kuin nakutettu jo vastaavan Safe-elokuvan tehneelle Jason Stathamille.

Näyttelijävalintoja tuskin odotellaan pitkään, koska elokuvan tuotannon on määrä alkaa New Orleansissa jo ensi kuussa.

The Princen ohjaa aiemmin venäjänkielisiä elokuvia tehnyt Sarik Andreasyan, jonka ensimmäinen enkkuelokuva American Heist ilmestyy ensi vuonna.

Willis nähdään ensi vuonna ainakin kahdessa muussakin elokuvassa: Jälkituotannossa oleva Sin City 2: Kaiken takana on nainen ilmestyy syksyllä 2014 ja vielä esituotannossa oleva Crank-kopio Expiration on saanut rahoituksen kasaan, joten valmista odotellaan ensi vuodeksi.

Kuva Sin Citystä.

Lähde: Deadline

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut