Bryan Singer palaa Marvelin mutanttien ohjaajaksi

1.11.2012 00:40

Kehutut X-Men (2000) ja X-Men 2 (2003) -elokuvat ohjannut Bryan Singer palaa mutanttilauman ohjaksiin tulevassa X-Men: Days of Future Pastissa.

Kuten viikko sitten uutisoitiin, Matthew Vaughn ei ohjaa X-Men: First Classin (2011) jatko-osaa. Tilanne oli huolestuttava, olihan Vaughn nostamassa mutanttipoppoota uuteen nousuun kehnosti onnistuneiden X-Men: Viimeinen kohtaaminen (2006) ja X-Men Origins: Wolverine (2009) -osien raunioilta.

Mutanttiohjaajaksi palaava Singer on kuitenkin turvallinen korvaaja Days of Future Pastiin, Singerillä kun on lähtökohdat jo valmiiksi hallussa, tämän oltua mukana tuottamassa ja käsikirjoittamassa myös First Classia.

Ryhmä-X-saagasta huolimatta Singerin kuuluisin elokuva on yhä kaksinkertainen Oscar-voittaja Epäillyt (1995).

Singerin edellinen valkokankaille päätynyt elokuva oli Tom Cruisella ratsastanut Operaatio Valkyrie (2008). Seuraavaksi Singerin ohjaama elokuva nähdään elokuvateattereissa ensi keväänä, kun Jack the Giant Slayer valmistuu.

X-Men: Days of Future Past julkaistaan heinäkuussa 2014, sitä ennen mutanttimaailma laajentuu The Wolverinella, joka saa ensi-iltansa ensi kesänä.

Kuva X-Men: First Classista.

Lähde: Marvel

Lisää luettavaa