Charlie Sheen haukkuu lastensa äidin Twitterissä: ”Denise Richards on dorka läjä p**kaa”

Yhdysvalloissa juhlistettiin menneenä sunnuntaina isänpävää. Charlie Sheenillä päivä näytti tosin menevän aivan överiksi.

Sheenillä ja ex-vaimo Denise Richardsilla on kaksi yhteistä lasta, 11-vuotias Sam sekä 10-vuotias Lola, joita näyttelijä ei kuitenkaan päässyt tapaamaan koko päivänä, sillä Sheen menetti lastensa tapaamisoikeudet huumeiden- ja alkoholinkäyttönsä takia. Katkeruus ja viha onkin silmiinpistävän voimakasta miehen viesteissä.

Pariskunnalla oli erityisen myrskyinen suhde, joka johti lopulta eroon vuonna 2005. 49-vuotias Sheen räjäytti Twitterin isänpäivän viesteillään:

”avoin kirje medialle: Denise Richards on dorka läjä p**kaa & kauhein äiti ikinä! kurja huijari joka imee ISIsin per***tä!!! (ja ku**ia) v**ut meikä lähtee”, Sheen tykitteli Twitterissä.

Jo tätä viestiä aiemmin Sheen päästeli seuraavanlaista tavaraa: ”mennen talven harhaoppinen pikkuinen häpeäporsas.”

Muutamia tunteja myöhemmin Twitteriin ilmestyi tällainen viesti: ”olen maksanut sille Klay-Vinnikin vuotavalle vaipalle yli 30 milliä ja sen mielestä en maksa elatusmaksuja! nähdään oikeudessa sinä ilkeä kaatopaikkaihottumaterroristi.”

”tämä gangsteri-Sheenius voittaa (Winning)! mummo oikeasti? minä olen TÄMÄN TERMIN ARKKITEHTI SINÄ VUOTAVA JA MALARIAN TÄYTTÄMÄ LAMMIKKO HAISEVAA MÄTÄÄ JA PAS**A!! ja nyt meikä lähtee.”

Näyttelijä kirjoitti lopulta ”isänpäivä; Isän Oikeudet! MINÄ VAADIN että tuhoamme nämä ”kidnappaavat” Richards-henkiset valheelliset tyypit & saamme oikeutta ”meille”© #TtIrN”.

Käännökseen jätetyt kirjoitusvirheet kuvaavat oivallisesti miehen henkistä tilaa. Sekava.

Lähde: Film-news.co.uk

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut