Chris Pratt vastaa Ellen Pagen homofobiasyytöksiin: ”Maailma tarvitsee enemmän rakkautta vihan sijasa”

Chris Pratt kertoo uskostaan.

Ellen Page kritisoi julkisesti kirkkoa, johon Chris Pratt kuuluu. Page väittää kirkon olevan homofobinen anti-LGBTQ-organisaatio. Pratt vastaa nyt syytöksiin.

Page on ollut jo pitkään yksi suurimpia LGBTQ-oikeuksien puolestapuhujia. Hän ei ole säästellyt sanojaan. Nyt Page kyseli Twitterissä Prattilta, että mitenkäs ne kirkon homovastaiset julkipuheet?

Pratt vastasi Instagram storyssa:

– Hiljattain on vihjailtu, että kuulun kirkkoon ”joka vihaa tiettyä ihmisryhmää” ja on ”pahamaineisen anti-LGBTQ”. Asia ei voisi olla enempää toisin. Käyn kirkossa, joka avaa ovensa aivan kaikille ihmisille. Vaikka raamattu vastustaakin avioeroa, silti yhteisöni tuki minua asiassa. He eivät tuominneet minua. He auttoivat tarjoamalla loputonta rakkauttaan. Olen nähnyt heidän tekevän saman asian muille ihmisille seksuaalisesta suuntauksesta, rodusta tai sukupuolesta riippumatta. Uskoni on tärkeää minulle, mutta mikään kirkko ei määrittele minua tai elämääni, enkä todellakaan ole minkään kirkon puhemies. Omat arvoni tekevät minut. Maailma tarvitsee enemmän rakkautta vihan sijasta. Uskon että jokaisella on oikeus rakastaa juuri sitä, ketä haluaa, ilman minkäänlaista tuomitsemista muilta ihmisiltä.

Pratt meni juuri kihloihin Arnold Schwarzeneggerin tyttären Katherinen kanssa erottuaan entisestä vaimostaan Anna Farisista.

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät jutut