Uskovainen Chris Pratt käy homoseksuaaleja syrjivässä kirkossa – Ellen Page näpäytti Twitterissä

Näkökulmassa on jotakin perää.

Näyttelijä Ellen Page kritisoi Guardians of the Galaxy -tähti Chris Prattia, joka kertoi tuoreessa haastattelussa käyvänsä jatkuvasti Hillsongin kirkossa ja saavansa papiltaan rohkaisua ja ”viisauden sanoja”. Pratt tiesi kertoa muun muassa, että: ”Jos sinua osoittava valokeila on kirkkaampi kuin sisälläsi oleva valo, se tappaa sinut.” Hän oli osallistunut myös 21 päivää kestäneeseen kirkon järjestämään ohjelmaan, jota hänen pappinsa oli suositellut.

Hillsong on tuttu siitä, että moni julkisuuden henkilö on käynyt siellä, mm. Kendall ja Kylie Jenner, sekä Justin Bieber. Vuonna 2015 kirkko sai huonoa julkisuutta, kun New Yorkin osaston johtaja sanoi homoseksuaalisuuden olevan synti, ja ettei homojäsen voisi koskaan saada johtoasemaa. Myöhemmin samana vuonna kaksi kirkon kuoropoikaa meni naimisiin ja Hillsongin ylipastori julkaisi lausunnon heitä vastaan.

Page ei voinut niellä Prattin Hillsong -tukea. ”Jos olet kuuluisa näyttelijä ja kuulut organisaatioon joka vihaa tiettyä ihmisryhmää, älä ole yllättynyt jos joku ihmettelee miksei siitä ole puhuttu. LGBTQ:n vastaisuus on väärin, siinä ei ole kahta puolta. Sen aiheuttama vaurio on vakava. Täysi stoppi. Rakkautta kaikille”, Page kirjoitti Twitterissä.

Kuva Super Bowl -mainoksesta. Uutisesta kertoi Variety.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut