Christoph Waltz paljasti Playboylle: Tarantinolla yksi sääntö ylitse muiden

Quentin Tarantino on tunnettu luovuudestaan, ja siitä kuinka vapaasti hän antaa näyttelijöidensä toteuttaa omia ideoitaan. Ohjaajamestarilla on kuitenkin yksi sääntö, jota kaikkien tulee noudattaa kuvauksissa. Ei kännyköitä.

Christoph Waltz kertoi Playboylle tästä ehdottomasta määräyksestä:

”Quentinilla on tämä ankara sääntö, jonka minä hyväksyn ja ymmärrän täysissä sielunvoimissa: kuvauksissa ei tule olla ensimmäistäkään kännykkää. Meiltä kerätään luurit, kun saavumme kuvauksiin. Jos et voi elää ilman tuota härpäkettä, et osallistu kuvauksiin. Jos jonkun täytyy saada sinut kiinni sinä päivänä, et tule kuvauksiin. Se on joko tai. Ihmisten täytyy allekirjoittaa sopimus tästä ehdottomasta säännöstä. Kutsun sitä Lex Quentiniksi”, Waltz vitsailee.

Christoph Waltz nousi kuuluisuuteen Tarantinon Kunniattomista paskiaisista. Tarantino oli omasta mielestään kirjoittanut roolin, jota kukaan ei pystyisi näyttelemään. Waltz otti kuitenkin haasteen vastaan ja teki ikimuistoisen suorituksen Hans Landana, juutalaisten metsästäjänä, josta voitti myös sivuosa-Oscarin.

Waltz loisti myös Tarantinon seuraavassa leffassa, Django Unchainedissa. Tästä lähtien näyttelijä on ollut kaikkien tiedossa. Christoph varmasti kiittää Tarantinoa siitä, että on päässyt Daniel Craigin vastanäyttelijäksi uuteen Bondiin, 007 Spectreen.

Katso Spectren traileri alta.

YouTube video

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut