Christopher Nolan on tarkka spoilereiden suhteen, joten miksi Robert Pattinson sai paljastaa tämän asian elokuvasta?

Tenet

Okei… nyt olemme hämillämme.

Hollywood varjelee salaisuuksiaan tarkoin. Christopher Nolan on ohjaajista paranoidisimpia. Hän varjelee elokuviaan kuin lapsiaan.

Robert Pattinson nähdään Nolanin tulevassa scifi-elokuvassa Tenetissä (jonka ensi-ilta on merkitty edelleenkin heinäkuulle). Nolan oli antanut luvan paljastaa ainoastaan tämä asia elokuvastaan:

– Siinä ei ole aikamatkustusta, Pattinson kertoo GQ:n haastattelussa.

Mitä?

– Tämä koko juttu, se on täysin mielipuolinen, Pattinson muistelee kuvauksia ja sitä, kuinka tiimi lensi ympäri maailmaa.

– Jokaisessa maassa meitä odotti kohtaus jättimäisissä lavasteissa. Sellaisissa lavasteissa, jotka rakennetaan normaalisti elokuvien loppukohtauksia varten. Sama tapahtui jokaisessa maassa.

Pattinson paljastaa samalla, ettei ole nähnyt kuvaakaan elokuvasta.

Nolania haastateltiin samaan aikaan toisaalla. Hän paljastaa seuraavaa:

– Pattinson sekoittaa päitänne, leikkii kanssanne, mutta hän on myös oikeassa. Elokuva on kumpaakin samaan aikaan. Tajuatte sitten, kun näette sen. Hän ymmärsi myös muut elokuvan mahdollisen selitykset luettuaan käsikirjoituksen. Hän haluaa sekoittaa päänne, koska ymmärsi käsikirjoituksen tniin hyvin. Tenetin täytyy elää katsojan mielessä. Sen pitää herättää erilaisia vaihtoehtoja katsojan mielessä. Hän tekee juuri sitä.

Lähde: A.V. Club

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut