Clint Eastwoodin tytär ja Mel Gibsonin poika tekevät yhteisen elokuvan

Ensimmäistä kertaa yhteisessä leffassa.

25.9.2022 05:30

Kahden Hollywood-konkarin, Mel Gibsonin ja Clint Eastwoodin, jälkikasvu tekevät parhaillaan yhteistä elokuvaa. Gibsonin puolelta poika ja Eastwoodin puolelta tytär.

Tuleva elokuva on psykologinen trilleri nimeltään Clawfoot. Voimansa projektissa yhdistävät Milo Gibson ja Francesca Eastwood.

Elokuvan kerrotaan olevan kissa ja hiiri -trilleri, joka kertoo yläluokkaisesta kotiäidistä, jota näyttelee Eastwood. Hahmo joutuu elokuvassa manipuloivan urakoitsijan uhriksi, jota puolestaan esittää Gibson.

Elokuvan tuotanto on jo pitkällä, ja sen ohjaaja on Michael Day (As They Made Us), ja käsikirjoituksesta vastaa April Wolfe (Black Christmas). Elokuvaa kuvataan parhaillaan Los Angelesissa.

Clawfoot ei ole kummankaan näyttelijän ensimmäinen elokuva, mutta veteraanitähtien lapset ovat ensimmäistä kertaa yhteisessä elokuvassa. Francesca Eastwood aloitti näyttelijänuransa kaksikosta ensimmäisenä vuonna 2014, jonka jälkeen hän on näytellyt useissa elokuvissa ja TV-sarjoissa.

– Vanhempani eivät koskaan painostaneet minua näyttelemään, ja yritin vältellä sitä pitkään. Ajattelin mennä kauppakorkeakouluun ja suunnata siihen suuntaan, mutta huomasin palaavani näyttelemisen pariin yhä uudelleen, hän kertoi Esquirelle vuonna 2015.

Entinen sähköasentaja Milo Gibson debytoi näyttelijänä isänsä vuoden 2016 sotaelokuvassa Hacksaw Ridge. Sittemmin hänet on nähty myös muissa elokuvissa, joita ovat muun muassa The Tribes of Palos Verdes ja Gangster Land.

Alla kuvat molemmista näyttelijöistä. Lue myös: Tietovisa: Kuinka hyvin tunnet Clint Eastwoodin ja hänen elokuvansa? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: MovieWeb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa