Sony käski Daniel Craigia pitämään turpansa kiinni – näyttelijän Bond-kommentit suututtivat studion

James Bondin esittäjä Daniel Craig on ollut viime viikot promotoimassa pian ilmestyvää 007 Spectre -elokuvaa. Craig on kuitenkin Spectrestä puhuessaan sanonut asioita, jotka ovat aiheuttaneet närkästystä elokuvaa mukana tuottamassa olleen Sonyn johtoportaassa.

Craig totesi taannoisesssa haastattelussa ”viiltävänsä ranteensa auki mieluummin kuin tekevänsä uuden Bond-elokuvan”. Nämä kommentit aiheuttivat ärsyyntymistä Sonyn johtoportaassa, jotka nuhtelivat ja antoivat Craigille käskyn olla hiljaa sekä lopettaa elokuvan mollaamisen julkisesti.

New York Postin sisäpiirin lähde myös kertoi, että Craigin nihkeään suhtautumiseen tehdä uusi Bond-elokuva on syynsä. Esimerkiksi Spectren kuvaukset olivat kuulemma todella raskaat, käsikirjoituksen kanssa oli ongelmia, Craig teloi polvensa kuvauksissa ja elokuvaa varten tehtiin äskettäin uusintakuvauksia. Lisäksi Craigin asenne Bond-roolia kohtaan ei ole paras mahdollinen.

– Craig on teennäinen, ja hän ajattelee olevansa parempi kuin Bond, jonka rooli ei anna hänelle tarpeeksi luovaa vapautta. Plus hänellä ei ole ollut isoa hittiä Bondien ulkopuolella, ja hän syyttää siitä Bondia, kertoo sisäpiirin lähde.

Sonyn eikä Craigin edustajat eivät ole kommentoineet mitenkään tilannetta.

007 Spectren Suomen ensi-ilta on 30. lokakuuta.

Lähde: Telegraph, New York Post

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut