Darth Vaderin paluu: Obi-Wan Kenobi -sarjan konseptitaide härnää faneja

Tuleeko sieltä siirtymiä menneeseen vai mitä?

28.8.2021 22:32

Disney+-palveluun tekeillä oleva Obi-Wan Kenobi -sarja palauttaa Ewan McGregorin vanhaan Star Wars -rooliinsa. Kuten ennakkoon on tiedotettu, sarjassa on mukana liuta tuttuja nimiä, mukaan lukien Joel  Edgerton pienen Luken hoiviinsa ottaneena Owen Larsina ja Hayden Christensen, joka näytteli Anakin Skywalkeria alias Darth Vaderia elokuvasarjassa Star Wars: Episode II – Kloonien hyökkäyksestä (2002) alkaen.

Vaikka Christensenin vanhaa roolityötä on kritisoitu, hänellä on myös faninsa ja ymmärtäjänsä. Obi-Wan Kenobi -sarjassa näyttelijä nähtäneen myös ilman Vaderin ikonista kypärää – näin vihjailee sarjaa varten tehty konseptitaide.

Hiljattain verkkoon jaetuissa kuvissa on esitelty kohtalokkaassa kaksintaistelussa vammautunutta Vaderia ilman suojapanssareitaan sekä mm. parantavaa bacta-tankkia, mikä on tuttu myös leffasarjan alkuajoilta. Kuvat (kts. alla) ovat herätelleet spekulaatioita siitä, että sarjassa palattaisiin ehkä myös ajassa taaksepäin, hetkiin, jolloin Anakin ei tarvinnut Vader-maskiaan.


Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa