David Fincher ei halunnut ohjata Star Wars -elokuvaa – syytti Carrie Fisheriä ja Harrison Fordia

Ihan hyvät perustelut.

24.10.2017 02:26

Lahjakas ohjaaja David Fincher sanoi kieltäytyneensä Star Wars -elokuvan ohjaamisesta. Hän olisi saattanut päätyä ohjaamaan vuoden 2015 The Force Awakens -elokuvan. Lopulta sen ohjasi J.J. Abrams.

– Kahden tai kolmen edellisen elokuvan menestyksen jälkeen täytyy olla valtava stressinsietokyky (ohjatakseen Star Wars -elokuvan), Fincher kertoi.

Fincher mainitsi myös Carrie Fisherin ja Harrison Fordin, mutta tuskin aivan vakavissaan.

– Kyseessä on ihan oma tasonsa. Yksi asia on myös se, että täytyisi kestää Carrie Fisherin ja Harrison Fordin musertavaa solvausta sekä täyttää odotukset miljardin tuloista. Siitä tulee omat paineensa, Fincher pohti.

Fincher mainitsi, että hän keskusteli Lucasfilmin Kathleen Kennedyn kanssa Episodi 9:n ohjaamisesta, mutta ilmeisesti Fincher kieltäytyi siitäkin, koska pesti meni J.J. Abramsille.

Ohjaaja tuumi myös, että Irvin Kershnerillä on ollut tähän mennessä paras positio, kun hän ohjasi Imperiumin vastaiskun.

– Hänellä oli käytettävissään melko hyvä käsikirjoitus ja hänellä oli tarinan keskikohta. Hänen ei tarvinnut huolehtia mistä se alkaa ja minne se loppuu. Ja hänellä oli hieno paljastus (Luken isä), Fincher pohti.

Fincherin mukaan pitäisi olla varma, että hommaan haluaa lähteä, sillä se veisi aikaa kaksi vuotta elämästä – 14 tuntia päivässä ja seitsemän päivää viikossa.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa