Fight Clubin ja Gone Girlin ohjaajalta uusi sarja Netflixille!

23.12.2015 12:00

Striimausjätti Netflix on napannut David Fincherin (The Social Network, Fight Club, Zodiac) kehittämän Mindhunter -sarjan itselleen, kertoo Deadline.

Alun perin HBO:lle tarkoitettu sarja perustuu John Douglasin ja Mark Olshakerin tietokirjaan Mind Hunter: Inside The FBI’s Elite Serial Crime Unit, joka kertoo Douglasin työstä sarjamurhaajia etsivänä agenttina.

Sarjan pääosassa nähdään Charlize Theron, joka on ollut mukana kehittämässä konseptia ja toimii vastaavana tuottajana yhdessä Fincherin kanssa. Mindhunterin käsikirjoittajaksi on palkattu Joe Penhall (The Road).

Vielä ei ole tietoa, ohjaako Fincher koko sarjan itse vai hoitaako tämä vain pari ensimmäistä jaksoa, kuten teki Netflixin palkitun House of Cards -sarjan kanssa.

Fincherin ja HBO:n hyvältä vaikuttanut suhde sai nopean päätöksen tänä vuonna, kun kanava lopetti kaksi ohjaajan kehittämää sarjaa kesken niiden tuotannon ja kehittelyn – sekä komediasarja Video Synchronicity että suositutun brittisarjaan perustuva Utopia ovat nyt lopullisesti jäissä.

(Episodi/ML)

 

Lisää luettavaa