David Fincherin molemmat HBO-sarjat nyt kuolleita ja kuopattuja

Molemmat David Fincherin (Gone Girl, The Social Network) HBO-sarjat, Videosyncrazy sekä Utopia, ovat nyt kuolleita ja kuopattuja.

Ensin kanava pisti jäihin 80-luvun musiikkivideomaailmaan sijoittuvan Videosyncrazyn nähtyään materiaalia ensimmäisistä kuvatuista jaksoista. Tämän jälkeen Utopian tuotanto pysähtyi, kun HBO ja Fincher eivät saaneet budjettiasioita sovittua. Fincherin haluama budjetti sarjan ensimmäiselle kaudelle oli yli 100 miljoonaa dollaria.

Nyt molempien sarjojen näyttelijät ovat vapautettu sopimuksistaan ja jopa ”tauolla” ollut Videosyncrazy on kuopattu. HBO omistaa yhä oikeudet Utopiaan, joten se saattaa tulevaisuudessa yrittää tehdä ensimmäisen kauden eri ohjaajan kanssa.

Utopian näyttelijät, joihin kuuluivat mm. Rooney Mara, Colm Feore, Eric McCormackDallas Roberts ja Jason Ritter ehtivät harjoitella sarjaa varten jo kuukauden, joten oletettavasti budjettierimielisyyksiin ajateltiin löytyvän ratkaisu vielä ennen kuvausten alkua. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Fincher oli suunnittelemassa myös HBO:lle tarkoitettua rikossarjaa James Ellroyn kanssa, mutta sen tulevaisuudesta ei ole tietoa, joten nähtäväksi jää, mitä Fincher tekee seuraavaksi.

Lähde: Deadline, The Playlist

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut