David Lynch olisi kuvannut uuden Twin Peaksin filmille

Viikonlopun surullinen pääsiäisyllätys oli Davin Lynchin jättäytyminen Showtimen uudesta Twin Peaks -kaudesta. Auteur-ohjaaja olisi halunnut enemmän rahaa saadakseen aikaa käsikirjoitusten viimeistelemiselle, mutta koska kahisevaa ei tippunut, luopui Lynch kokonaan leikistä.

Showtime ilmoitti tämän jälkeen, ettei aio vielä luovuttaa, vaan haluaa edelleen nähdä Mark Frostin ja David Lynchin vision tulevasta kaudesta, mutta oletettavasti tämä tarkoittaa, että kanavan on löysättävä lompakonnyörejään, mikä ei välttämättä ole tapahtumassa.

Vielä surullisemmaksi uutisen tekee se, että Welcome to Twin Peaksin nappaaman haastattelupätkän mukaan Lynch aikoi jättää suosimansa digitaalisen formaatin ja kuvata koko Twin Peaksin filmille.

”Meillä oli todellinen vapaus tehdä Twin Peaksiä. Paljon enemmän kuin uskoisi. En tiedä, miten se tapahtui, mutta meillä ei ollut melkein mitään rajoitteita… Joten aiomme tehdä samoja asioita, mutta paremmalla laadulla. Ja filmi on edelleen parasta laatua”, Lynch kertoi Agenda Magazinen haastattelussa.

”Ohjelma on tehty isointa kotoasi löytyvää kangasta varten”, ohjaaja summaa.

Saa nähdä, kuvataanko uusi kausi yhä filmille vai ei, ja tapahtuuko Lynch-Showtime -painissa uusi käänne. Jäämme odottelemaan.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut