DC haastaa Marvelin – Zack Snyder ohjaa Justice League-elokuvan

Warner Bros. on palkannut Man of Steel -ohjaaja Zack Snyderin tulevaan DC-universumin omaan supersankarijoukkoon keskittyvään elokuvaan.

Justice League eli Oikeuden puolustajat koostuu DC-universumin tunnetuimmista supersankareista, kuten Teräsmies, Batman, Ihmenainen ja Flash. Elokuva on selkeä kilpailija Disney’n omalle The Avengers-elokuvasarjalle, joka tuo yhteen Marvelin kovimmat supersankarit.

”Justice League tulee olemaan jatkoa Superman vs. Batmanille”, Warner Bros. pomo Greg Silverman kertoi Wall Street Journalin haastattelussa. Elokuva on käsikirjoitusvaiheessa, ja sen julkaisua voi odottaa aikaisintaan vuodelle 2018.

Seuraava DC-supersankarielokuva tulee olemaan Superman vs. Batman. Elokuvan ohjaajana toimii myös Zack Snyder, ja Teräsmiehen rooliin palaa Man of Steelistä tuttu Henry Cavill. Batmanin roolissa nähdään Ben Affleck ja Fast & Furious -tähti Gal Gadot astuu Ihmenaisen saappaisiin.

Justice Leaguen tulevista jäsenistä ei ole saatu vahvistuksia, mutta Superman vs. Batmaniin kaavailtu Kyborgin esiintyminen viittaisi vahvasti, että yksi joukon perustajajäsenistä saisi elokuvassa pohjustusta jatko-osaa varten. Kyborgin rooliin on valittu Ray Fisher.

Superman vs. Batman nähdään näillä näkymin toukokuussa 2016.

(Episodi/JMH)

Aiheeseen liittyvät jutut