DC:n julkaisulistalta vedetty Batman-sarja on yhä tekeillä – julkaisijat kilpasilla

Hyllytetty Batgirl-elokuva ei saakaan seuraa Batman-sarjasta?

28.8.2022 20:31

Monia on tyrmistyttänyt Warner Bros. -yhtiön uusi suunta, jonka takia muutamia jälkitöitä vaille valmis Batgirl-elokuva haudattiin yhtiön arkistoihin. Batgirl ei ollut yhtiön uuden järjestäytymisen ainut uhri. Esim. supersankariprojekteista Matt Reevesin ja J. J. Abramsin tuottama Batman: Caped Crusader on niin ikään pyyhitty pois sen julkaisulistalta.

Animaatiosarja Batman: Caped Crusaderin tekeminen käynnistyi jo viime vuonna, ja isot nimet sen taustalla nostivat odotuksia. Lepakkomiehen animaatioseikkailujen kohtalo ei kuitenkaan liene yhtä kehno kuin Batgirlin sooloelokuvan: sarjan parissa tehdään töitä edelleen. Ennakkotiedoista poiketen Batman: Caped Crusader ei kuitenkaan päädy muiden DC-sarjojen tapaan Warnerin HBO Maxille.

Tilanne on saanut muut suoratoistopalvelut kiinnostumaan sarjasta. Mm. Apple ja Netflix ovat osoittaneet suurta halukkuutta ostaa uuden Batman-sarjan esitysoikeudet. Elokuvantekijä ja sarjakuvafani Kevin Smith on puolestaan heittänyt ilmaan ajatuksen, että Disney voisi hankkia sarjan omien Marvel-tuotantojensa seuraksi Disney+:lle.

– Tiedätkö, miten Marvel ownaa DC? Kirjaimellisesti ownaamalla sen, Smith vitsailee.

 

Lähde: Comicbook.com

Lisää luettavaa