DC:n supersankarimaailma koki kolauksen: suosikkisarjojen tuottaja sai potkut häirintäsyytösten takia

Hollywoodissa kuohuu taas. Ensin supersuositun Today-ohjelman vetäjä Matt Lauer sai häirintäsyytösten takia potkut NBC:ltä ja pian sen jälkeen kolahti Warner Brosilla.

30.11.2017 17:31

Andrew Kreisberg, joka oli yksi DC:n tv-maailman vetäjistä, sai lopultakin potkut Warnerilta häirintäsyytösten takia. Hän oli yksi The Flash- ja Supergirl-sarjojen luojista ja vetäjistä.

Hän oli myös koko Arrowversen (The CW-kanavalla pyörivien DC-sarjojen yhteinen nimitys. Sarjoihin kuuluvat Arrow, The Flash, Vixen, Legends of Tomorrow, Freedom Fighters: The Ray ja Constantine) johtava tuottaja.

Kreisberg siirrettiin sivuun aiemmin tässä kuussa, kun hänen sopimaton työpaikkakäyttäytymisensä tuli julki. Warner järjesti sisäisen tutkinnan sen jälkeen, kun uhrit tulivat julkisuuteen. Näyttää siltä, että Kreisberg on syyllinen tekoihinsa, koska sai lopullisesti potku.

Yhteensä 19 naista on syyttänyt Kreisbergiä ahdistelusta. Syytökset vaihtelevat kutsumattomista suudelmista hierontapyyntöihin. Moni naisista ei ole aiemmin uskaltanut sanoa mitään, koska pelkäsivät työnsä puolesta.

Arrowversen toinen tuottaja Greg Berlanti ottaa tapahtuneen jälkeen enemmän osaa The Flash– ja Supergirl-sarjojen tuottannoissa.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa