Denzel Washington kieltäytyi rooleista näissä menestyselokuvissa

Hollywoodin ykköstähtiin kuuluva Denzel Washington on pitkän uransa aikana kieltäytynyt monista rooleista hyvin menestyneissä elokuvissa. Alla on listattuna hittielokuvia, joiden tekemisestä Washington kieltäytyi.

Seitsemän

Etsivä Millsin roolia sarjamurhaajaelokuvassa tarjottiin Washingtonille. Hän kuitenkaan ei halunnut tehdä elokuvaa, koska hän piti käsikirjoitusta liian synkkänä. Myöhemmin Washington sanoi katuneensa tätä päätöstä. Millsiä päätyi esittämään Brad Pitt.

Jäähyväiset tytöille

Washington palkattiin trillerin pääosaan, mutta hän lähti projektista aikatauluongelmien vuoksi. Morgan Freeman korvasi Washingtonin pääosassa.

I, Robot

Washington kieltäytyi tuntemattomista syistä tieteistoimintaelokuvan pääosasta. Will Smith nappasi roolin Washingtonin kieltäytymisen jälkeen.

Dreamgirls

Menestyneen musikaalin miespääosaa tarjottiin Washingtonille. Hän kieltäytyi osasta, koska hän ei halunnut laulaa. Rooli kelpasi Jamie Foxxille.

Michael Clayton

Lakitrillerin pääosaa tarjottiin Washingtonille, joka kieltäytyi kunniasta, koska hän oli epävarma ohjaaja Tony Gilroyn taidoista. Michael Clayton oli nimittäin Gilroyn esikoisohjaus. Lopulta George Clooney valittiin pääosaan.

Fast & Furious 7

Washington kieltäytyi tuntemattomasta roolista seitsemännessä kaahailuelokuvassa. Raporttien mukaan osa olisi ollut pieni, mutta jatko-osissa hahmo olisi saanut enemmän ruutuaikaa. Joten todennäköisesti kyseessä oli Kurt Russellin salaperäinen roolihahmo valmiissa elokuvassa.

Lähteet: Cinemablend, We Got This Covered, Newsmax, IMDb, IMDb