Disney kehittelee Prinsessapäiväkirjat 3:sta – palaako Anne Hathaway uransa käynnistäneeseen kuninkaallisrooliin?

Viime osasta on vierähtänyt jo 18 vuotta.

17.11.2022 23:00

Disney on lähtenyt kehittelemään kolmatta Prinsessapäiväkirjat-elokuvaa. Alkuperäinen hittitarina julkaistiin vuonna 2001 ja sen jatko-osa Prinsessapäiväkirjat 2 vuonna 2004.

Uutuuselokuvan tulevat tuottamaan Melissa Stack (Godmothered) ja Debra Martin Chase, joka tuotti myös edelliset kaksi osaa. Käsikirjoitusta työstää parhaillaan Aadrita Mukerji (Supergirl, Reacher, Quantum Leap). Franchisen edelliset osat ohjasi edesmennyt Garry Marshall, kolmannen osan kohdalla pesti on vielä toistaiseksi täyttämättä.

Prinsessapäiväkirjat oli Oscar-voittaja Anne Hathawayn valkokangasdebyytti. Häntä ei kuitenkaan vielä ole virallisesti kiinnitetty kolmannen elokuvan tähtijoukkoon. Hän on kuitenkin aiemmin ilmaissut olevansa myötämielinen palaamaan fiktiivisen Genovian prinsessaksi, mikäli kolmas elokuvaprojekti etenee kunnolla tuotantoon asti.

Jäämme siis tässä kohtaa odottamaan lisätietoja projektin etenemisestä. Kolmas elokuva ei näillä näkymin kuitenkaan tule olemaan tarinan reboot-versio, vaan nimenomaan jatko-osa, joten Hathawayn päähahmon paluu vaikuttaisi oleelliselta – muodossa tai toisessa.

Alla ensimmäisen Prinsessapäiväkirjat-elokuvan traileri.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa