Disney Plus aloittaa tänään Suomessa – Tuhansia sarjoja ja elokuvia tulossa katsottavaksi

Katsottavissa yli 6300 nimikettä.

15.9.2020 09:33

Kauan odotettu The Walt Disney Companyn suoratoistopalvelu Disney Plus aloittaa tänään Suomessa. Palvelu lanseerataan samaan aikaan myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Portugalissa, Belgiassa ja Luxemburgissa.

Disney Plus-palvelussa on katsottavissa yli 6300 nimikettä muun muassa Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars -, ja National Geographic -brändeiltä.

– Meillä on maailmanlaajuisesti jo yli 60,5 miljoonaa tilaajaa, ja tänään laajenemisemme jatkuu kahdeksaan uuteen maahan. Tuomme entistä useamman ihmisen ulottuville kiehtovia, laadukkaita tarinoita, joista brändimme tunnetaan, kertoo Disneyn edustaja Rebecca Campbell tiedotteessa.

Tilaajat pääsevät valitsemaan yli 40 Disney+ Originals -tuotannosta, joiden joukossa ovat muun muassa Star Wars -sarja The Mandalorian sekä National Geographicin dokumenttisarja Maailma Jeff Goldblumin silmin.

Palvelussa on myös animaatiosarja Simpsonit ja sen kaudet 1–30 eli yli 600 jaksoa.

Tilaajat voivat katsoa suoratoistopalvelua yleisimmillä mobiili- ja kytketyillä laitteilla, kuten pelikonsoleilla, suoratoistolaitteilla ja älytelevisioilla. Käyttäjät voivat käyttää neljää laitetta samanaikaisesti.

Palvelu tukee useita samanaikaisia latauksia ja henkilökohtaisia suosituksia. Yhdellä tilauksella voi perustaa jopa seitsemän eri käyttäjäprofiilia. Vanhemmat voivat luoda lapsille oman profiilin, jossa on helposti navigoitava, lapsiystävällinen käyttöliittymä ja ikätasolle sopivaa sisältöä.

Palvelun hinta on 6,99 € kuukaudessa tai 69,99 € vuodessa.

Lisää luettavaa