Disney Plus lataa viikonlopuksi kovan kattauksen – Luvassa uusia ja vähän vanhempiakin elokuvia ja sarjoja

Morgan.

Disney Plussaan on lisätty mukava kattaus kiinnostavia nimikkeitä.

Hawkeye– ja The Beatles: Get Back –sarjojen lisäksi Disney Plus.-palvelussa on nyt katsottavissa muun muassa uusi National Geographic -dokumenttielokuva Jacques Cousteaun elämästä, murhamysteerielokuva Bad Times at the El Royale, Coen-veljesten gangsterielokuva Miller’s Crossing (1990) ja lisäkausia 90-luvun X-Men-animaatiosarjalle.

Lauantaina klo 10.00 palveluun lisätään viimeinen osa ohjaaja Peter Jacksonin The Beatles: Get Back -dokumentista, jolloin lähes 8-tuntisen eepoksen voi katsoa kokonaisuudessaan. Kolmas osa kulminoituu The Beatlesin vihoviimeiseen live-konserttiin Apple Recordsin toimitalon katolla.

Elokuvassa Bad Times at the El Royale (2018) seitsemän toisilleen vierasta henkilöä tapaa toisensa rähjäisessä El Royale -hotellissa. Paikalla on synkkä menneisyys, kuten myös sen uusilla vierailla. Eräänä kohtalokkaana iltana jokaisella heistä on viimeinen tilaisuus pelastautua, ennen kuin kaikki menee päin helvettiä.

Morgan on tehokas jännäri, jonka pääosassa nähdään Musta kuningatar -sarjasta tuttu kovassa nosteessa oleva Anya Taylor-Joy. Yritysmaailman riskienhallintakonsultti lähetetään syrjäiseen ja huippusalaiseen paikkaan, jossa hänen tehtävänään on päättää lopetetaanko laboratoriossa luodun keinotekoisen olennon elämä.

Becoming Cousteau -dokumenttielokuvassa elokuvantekijä Liz Garbus tarkastelee seikkailija ja luonnonsuojelija Jacques-Yves Cousteaun elämää sisäpiirin näkökulmasta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut