Disney Plussaan lisättiin pirullisen juonittelun elokuva – naistähti: ”En pystynyt hengittämään ensimmäisen kuukauden aikana”

IMDb-arvosana on 7,5.

10.9.2021 16:30

Disney Plussassa on nyt historiallinen draamaelokuva The Favourite (2018). Olivia Colman voitti roolistaan Oscar-palkinnon.

Hauras kuningatar Anne (Colman) nousee valtaistuimelle 1700-luvun Englannissa, ja hänen läheisin ystävänsä Lady Sarah (Rachel Weisz) hallinnoi maata huolehtien samalla Annen terveydentilasta. Hoviin saapuu uusi palvelija nimeltä Abigail (Emma Stone), jonka Sarah ottaa siipiensä alle. Abigail kuitenkin punoo pirullisia juonia palatakseen aristokraattisille juurilleen ja alkaa tavoitella häikäilemättömästi asemaa kuningattaren suosikkina.

Stone kertoi kokeneensa kuvauksissa myötätuntoa 1700-luvun naisia kohtaan.

– Naiset kokivat sellaista niin pitkään. Koen paljon sympatiaa sitä aikakautta ja sitä kohtaan, mitä he joutuivat kestämään, Stone kertoi.

Tähti viittasi kestämisellä tiukan korsetin jatkuvaan päällä pitämiseen.

– En pystynyt hengittämään ensimmäisen kuukauden aikana. Haistelin mentolia, jotta se saisi minut ajattelemaan aukeaa aluetta ja pystyin hengittämään hetken, Stone kuvaili.

– Kuukauden jälkeen kaikki sisäelimeni siirtyivät pois paikaltaan, se oli kuvottavaa. Jos sinun ei tarvitse pitää korsettia päälläsi, älä pidä, Stone jatkoi.

Alla traileri. Lue myös: 7 jännittävää faktaa Emma Stonesta – mistä hänen tunnusomainen äänensä kumpuaa? – Episodi.fi

Lisää luettavaa