7 jännittävää faktaa Emma Stonesta – mistä hänen tunnusomainen äänensä kumpuaa?

Ja ketä hän fanittaa?

30.11.2019 16:38

1. Hollywood-tähti Emma Stone, 31, on kotoisin Scottsdalesta, Arizonasta. Hän ylipuhui teininä vanhempansa ”Project Hollywood” -presentaatiollaan. Hän selitti heille, miksi heidän tulisi antaa tyttärensä muuttaa Kaliforniaan tavoittelemaan näyttelijän uraa.

2. Stonella on vahva ja omaperäinen ääni. Hän kertoo sen olevan mahdollisesti perua koliikista. Se tarkoittaa vauvan selittämättömiä, pitkäkestoisia itkujaksoja. Jutun lopussa Stonen videohaastattelu The Favourite -elokuvan tiimoilta.

3. Näytteli aluksi nimellä Emily Stone, muutti etunimensä Emmaksi. Hänen oikea nimensä on Emily. Tähden hiusten väri on myös muuttuvaa sorttia – hänet on usein nähty punapäänä, mutta hänen luonnollinen sävynsä on vaalea.

4. Hävisi roolin Heroes-sarjassa Hayden Panettierelle. Stonen läpimurtorooli tuli elokuvassa Superbad.

5. Tähti paljasti muutama vuosi sitten kärsivänsä ahdistuksesta.

– Minulla on edelleen ahdistusta, mutta ei paniikkikohtauksia, Stone kertoi keskusteluohjelman juontaja Stephen Colbertille.

Tähdellä oli ahdistusta jo pienenä lapsena. Hän uskoi, ettei koskaan voisi poistua kotoaan Arizonasta, mutta 15-vuotiaana hän muutti Hollywoodin.

– Olin hyvin, hyvin ahdistunut lapsi ja minulla oli paljon paniikkikohtauksia. Hyödyin valtavasti terapiasta – aloitin seitsemänvuotiaana, Stone jatkoi.

– Näytteleminen ja improvisaatio auttoi minua todella paljon, tähti lisäsi.

6. Stonen ja Andrew Garfieldin välille leimahti lempi Spider-Man-elokuvien kuvauksissa. He tapailivat useamman vuoden.

7. Hän ihailee muista näyttelijöistä ainakin Diane Keatonia ja Marion Cotillardia.

Lähde: Cleveland

Lisää luettavaa