Disney Plussan tosi-tv-sarja on parasta viihdettä – Rotten Tomatoes -prosentti täydet sata

Täynnä rakastettavia hahmoja.

1.3.2022 14:24

The Big Leap on fiktiivisestä tosi-tv-tanssikilpailusta kertova hyvän mielen sarja, jossa joukko oman elämänsä altavastaajia saa mahdollisuuden nousta omilleen.

Oman arvon tunto ja paikka maailmasta löytyy kisasta, jonka päätteeksi parhaat – tai tuotantoyhtiön mielestä kiinnostavimmat – tanssijat esittävät Joutsenlampi-baletin televisioyleisölle.

Ensemble-sarja on täynnä rakastettavia hahmoja, joilla on kaikilla omat arkiset puutteensa ja haasteensa, mikä tekee sarjasta helposti lähestyttävän.

Näistä hahmoista oikeasti välittää. Ainakin sen minkä nauramiselta ehtii.

Sarja ottaa kaiken saatavilla olevan komedian irti tosi-tv-tuotannon kulisseista. Tuottajat käsikirjoittavat kilpailijoille draamaa sinne, missä sitä ei ehkä muuten olisi, ja pohtivat erinäisten skandaalien edessä, miten sarjan potentiaalinen yleisö suhtautuisi paljastuksiin.

The Big Leap on oikea herkkupala elämänmakuista positiivisuutta hakeville ja iso suositus myös kaikille oikeiden tosi-tv-kilpailuiden ystäville.

Disney Plus -suoratoistopalvelun valikoimaan kuuluva sarja on saanut ylistävät arviot kriitikoilta. Ensimmäisen kauden Rotten Tomatoes -prosentti on täydet sata.

Tähdet ★★★★

Jani Svensk

Lisää luettavaa