Disney Plussan tuleva Percy Jackson -sarja teki lisää nuoria näyttelijäkiinnityksiä

Pääkolmikko on nyt virallisesti kasassa.

6.5.2022 17:00

Disney Plussan kehittelemä uusi Percy Jackson and the Olympians -sarja etenee hyvää tahtia esituotantonsa kanssa. Viime kuussa nuori Walker Scobell paljastettiin sarjan nimikkotähdeksi ja nyt mukaan pääkolmikkoon liittyvät myös Leah Sava Jeffries sekä Adryan Simhadri.

Jeffries tullaan näkemään Annabeth Chasena, kreikkalaisen Athena-jumalattaren tyttärenä. Simhadri ottaa puolestaan kantaaksen Grover Underwoodin roolin – hän on Percyn satyyri-ystävä. Percy itse on Poseidonin, veden jumalan, poika.

Jeffries ja Simhadri aloittivat kumpainenkin uransa mainosten parissa jo hyvin nuorella iällä. Sittemmin Jeffriesin työtä on voinut päästä seuraamaan mm. Empire-sarjassa ja Simhadria esimerkiksi Disney Pllussan Villi tusina -rebootissa. Scobell tähditti Ryan Reynoldsin rinnalla Netflix-scifi The Adam Projectia.

Percy Jackson and the Olympians perustuu Rick Riordanin suuresti suosittuihin nuortenromaaneihin. Kirjailija on myös vahvasti mukana sarjan kehittelyssä. Disney Plussaan sen odotetaan saapuvan jossain kohtaa vuotta 2023.

Lähde: Collider

Lisää luettavaa