Doctor Strange -näyttelijätär ja hänen aviomiehensä tuomittiin alaikäisen tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Karmea juttu!

11.5.2022 17:00

Doctor Strange -näyttelijätär Zara Phythian ja hänen aviomiehensä Victor Marke on tuomittu 14:stä lapseen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jotka tapahtuivat kahdeksana eri kertana vuosien 2005–2008 välisenä aikana.

Uhri oli tekovuosina esiteini-ikäinen. Hyväksikäyttö alkoi, kun tyttö oli vasta 13-vuotias.

Phythian oli naisen mukana juottanut hänelle alkoholia ja kehottanut tyttöä harrastamaan oraaliseksiä Marken kanssa. Tämän jälkeen kolmikko harrasti seksiä.

Nainen kertoi oikeudessa Phythianin treenanneen häntä harrastamaan parempaa seksiä. Nainen uskoi harrastaneensa Marken kanssa seksiä noin 20 kertaa.

– Tiesin sen olevan väärin, mutta en tiennyt miten pääsen ulos tilanteesta tai kerron siitä kenellekään. Muistan kuinka kopioin Zaran reaktioita, koska ihailin häntä ja halusin olla kuin hän, nainen kertoo.

Marke on naisen mukaan myös uhkaillut häntä väkivallalla. Mies uhkasi rikkoa hänen polvilumpionsa, mikäli teini kertoisi asiasta kenellekään.

– Heillä oli vahva ote minusta.

Phythian toimi ensimmäisessä Doctor Strangessa ekstrana.

Markea syytetään myös toisesta alaikäiseen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hänen epäillään käyttäneen 15-vuotiasta tyttöä hyväkseen vuosina 2002-2003.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia