Donald Sutherland paljasti vuosikymmeniä ihmetyttäneen seksikohtauksen salat – tuottaja väitti seksin olevan aitoa (kuva)

Vastanäyttelijän aviomies raivostui.

Kiefer Sutherlandin kuuluisa näyttelijäisä Donald Sutherland esiintyi vuonna 1973 elokuvassa Kauhunkierre. Se jäi ihmisten mieliin varsinkin yhdestä kiihkeästä kohtauksesta.

Elokuvan nähneitä on saattanut pohdituttaa, oliko elokuvassa nähty seksikohtaus aito. Kiistely asiasta on jatkunut jo vuosikymmeniä.

Erikoisena yksityiskohtana Sutherlandin vastanäyttelijän, Julie Christien tuolloinen miestystävä Warren Beatty vaati kohtausta poistettavaksi. Lisää vettä myllyyn heitti elokuvan tuottaja Peter Bart, joka väitti kirjassaan Infamous Players, että Sutherland ja Christie harrastivat seksiä oikeasti. Donald Sutherland on kuitenkin eri linjoilla.

– He ovat idiootteja. Siellä oli kaksi kameramiestä. Otot olivat maksimissaan 15 sekuntia. ”Ok, Julie, pidä päätäsi näin, ok, käännä sitä hiukan sivulle”, Sutherland kuvaili tilanteen ohjausta.

Sutherland kiisti kohtauksessa olevan oikeaa seksiä, mutta sanoi kuitenkin rakastavansa kyseistä kohtausta, sillä se muistuttaa rakastelua. Myös Christie ylisti vuoden 2015 haastattelussa kohtausta.

– Rakastin kaikkia kiemurteluja ja juttuja, joita katsojat eivät näe. Se oli vain lihaa kiemurtelemassa, pyörimässä ja koskemassa toisiinsa. Minä ajattelin, että se oli aivan ihanaa, Christie muisteli kohtausta.

– Se ei ollut edes välttämättä seksikästä. Se muistutti rakastelua, Christie lisäsi.

Kauhunkierre on eroottinen trilleri, joka kertoo Venetsiaan matkustavasta avioparista heidän tyttärensä kuoleman jälkeen. Alla muutama kuva.

Lähde: News.com.au

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut