Drew Barrymoren terapeutti päätti hoitosuhteen, koska Barrymore joi niin paljon viinaa

Tuttu tarina myös monelle suomalaiselle.

8.3.2023 13:55

Drew Barrymore myönsi vuonna 2016 taistelevansa alkoholismin kanssa erottuaan miehestään Will Kopelmanista.

Barrymorella ja Kopelmanilla on kaksi yhteistä tytärtä, jotka olivat eron aikaan kaksi- ja kolmevuotiaita. Ero oli Barrymoren mukaan todella hankala, joten hän turrutti aistinsa alkoholilla.

Alkoholin juominen vaikutti myös hänen ihmissuhteisiinsa, sekä myös kymmenvuotiseen hoitosuhteeseen terapeuttinsa Barry Michelsin kanssa.

– Eräänä päivänä hän sanoi, ettei voi jatkaa näin. Se johtui juomisestani. Tajuan kyllä. Arvostankin sinua juuri sen takia, koska tajusit, etten ole todellakaan paranemassa. Toivon, että saan vielä jonain päivänä luottamuksesi takaisin, Barrymore kertoo Los Angeles Times -lehden haastattelussa.

Barrymore muutti eron jälkeen Los Angelesista New Yorkiin, lähemmäksi Kopelmanin perhettä, jottei tytärten eroahdistus kasvaisi liian suureksi. Se aiheutti kuitenkin vain lisää masennusta ja pahensi juomista.

Cameron Diaz on kertonut, kuinka vaikeaa oli seurata vierestä, kun hyvä ystävä oli suistumassa raiteiltaan.

Barrymore löysi pelastuksen vasta vuonna 2019, kun hänelle tarjottiin mahdollisuutta tehdä omaa tv-ohjelmaa, The Drew Barrymore Show’ta.

– Ohjelman tarjoamat mahdollisuudet kolahtivat minuun. Tajusin, etten voi tehdä sitä kaikkea muuten kuin täysin selvänä ja kirkaspäisenä.

Barrymore on aloittanut hoidon uudelleen terapeuttinsa Michelsin kanssa. Barrymoren omat tyttäret ottivat lopulta yhteyttä Michelsiin, jotta hän auttaisi heidän äitiään.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa