Drive- ja The Neon Demon -ohjaaja julkaisi kulttielokuvapalvelun – streamaa leffoja ilmaiseksi

Nyt kaikki kultti- ja kalkkunaleffafanit tarkkana:  täältä tulee hunajaa.

3.8.2018 00:18

Tanskalaisohjaaja Nicolas Winding Refn on itsekin tehnyt kulttileffoja: The Neon Demon, Drive, Valhalla Rising, Bronson ja Pusher-trilogia ovat kaikki ylistettyjä genretapauksia.

Nyt Refn on julkaissut oman streamipalvelunsa byNWR, jota kautta omituisuden ystävät voivat katsoa kulttileffoja ilmaiseksi. Ensimmäinen sarja elokuvia on jaettu kahteen osaan: Regional Renegades ja Missing Links.

Julkaisupäivänä ihmiset voivat katsoa The Nest of the Cuckoo Birdsin, Hot Thrills and Warm Chillsin sekä Shanty Trampin. Night Tide, If Footmen Tire You, What Will Horses Do? ja Spring Night, Summer Night julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

– Haluaisin, että tulevaisuus on kontrolloimaton paikka täynnä kaunista kaaosta. Paikka, missä jokainen voi luoda oman universuminsa, ja jossa voi puhua asioista vapaasti ilman, että jättiyritykset ovat valvomassa heitä. Ilmainen alusta sananvapaudelle.

– Viime vuosina olen ostanut ja restauroinut lukemattomia vanhoja elokuvia harrastuspohjalta. Olen miettinyt mitä tekisin niiden kanssa. Lopulta tajusin, että voin jakaa ne ilmaiseksi kaikille, joten pistin tämän nettisaitin pystyyn. Eikä tässä ole mitään jujua, emme myy sinulle mitään. Olet vapaa käyttää tai olla käyttämättä sitä, Refn kertoi The Guardianin haastattelussa.

Tutustu byNWR-sivustoon ja katso ilmaiset elokuvat.

Lisää luettavaa