Dwayne Johnson haluaa John Carpenterin ohjaajakseen – ohjaajaa itseään ei liiemmin kiinnosta

Pari viikkoa sitten uutisoimme, että Dwayne Johnson on pestattu John Carpenterin Big Trouble in Little China -remaken pääosaan.

Tämän jälkeen Johnson on ilmoittanut rakastavansa alkuperäistä elokuvaa ja haluavansa tehdä uuden version yhdessä Carpenterin kanssa.

Carpenter itse ei kuitenkaan ole aivan yhtä innostunut asiasta. The Wall Street Journalin haastattelussa ohjaaja on ilmaissut kiinnostuksensa riippuvan lähinnä siitä, paljonko tälle maksetaan.

”En ole puhunut Johnsonin kanssa asiasta lainkaan… Minulla on ristiriitaiset ajatukset remakesta. Mutta toisaalta, riippuu siitä, paljon he ovat valmiita maksamaan”, ohjaaja selittää.

Tässä vaiheessa Carpenterilta ei siis pahemmin rakkautta heru projektille, mutta ehkä jokunen numero tilillä muuttaa ohjaajan mielen ja kaikki saavat haluamansa remaken.

Carpenterin elokuvat ovat olleet haluttua tavaraa remake-bisneksessä: Assault on Precinct 13 ja Halloween ovat saaneet uusintaversiot, The Thingistä tehtiin nykyaikainen esiosa ja Escape From New York sekä nyt Big Trouble in Little China ovat molemmat suunniteilla.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut