Dwayne Johnson nähdään DC-supersankarina, jolla on ”Teräsmiehen voimat”

Dwayne Johnsonia on jo pitkään sovitettu Vihreän Lyhdyn saappaisiin, mutta nyt näyttää siltä, että muskelitähti onkin pukemassa ylleen kokonaan toisen supermiehen trikoot. Johnsonin on jo pitkään tiedetty hamuavan roolia DC:n supersankarileffassa. Total Filmin tekemän haastattelun aikana Johnson vahvisti, ettei häntä tulla näkemään ainakaan Vihreänä Lyhtynä. Johnson kertoi, että DC Comics on jo pitkään yrittänyt löytää hänelle sopivaa roolia, ja nyt sellainen vaikuttaa löytyneen.

Johnsonin kommenttien perusteella roolitus on julkistamista vaille varma juttu. Johnson ei suostunut vielä paljastamaan hahmoa, mutta sanoi, että sillä on ”Teräsmiehen voimat”.

Vastauksensa lopuksi Johnson kuitenkin antoi melko selkeän vinkin: ”Just say the word. That’s all I’m going to say”. Total Filmin toimittajat kuten muutkin sarjakuvafanit tietävät, että tämä lause voi viitata vain yhteen DC:n supersankariin, ja se on Shazam (ent. Kapteeni Marvel).

Shazam otti nykyisen nimensä vuonna 2011, kun DC aloitti kaikki sarjansa uudelleen. Nimi tulee siitä, että hahmo saa supervoimat käyttöönsä lausuttuaan taikasanan Shazam. Saa nähdä, kuinka kauan lopullista paljastusta joudutaan odottamaan.

(Episodi/JA)

Aiheeseen liittyvät jutut