Dyyni-tähti vaati elokuvaan lisää alastonkohtauksia – syykin on melko järkevä

Kyllä! Tämä olisi toiminut.

21.2.2022 19:00

Aika harva varmaan pohti Denis Villeneuven Dyyniä katsellessa, että elokuvaan tarvittaisiin lisää alastonkohtauksia.

Elokuvan ainoat alastonkohtaukset olivat kuitenkin kumipukuun pukeutuneen Stellan Skarsgårdin tekemiä. Skarsgårdin esittämä paroni Vladimir Harkonnen tykkää kylpeä epämääräisessä mömmössä.

Skarsgård halusi elokuvaan lisää alastomuutta, ja syykin on ihan ymmärrettävä.

– Stellan rakasti alastomana oloa paronina. Nauroimme hulluina, kun Stellan pyysi aina vain lisää alastonkohtauksia. Hän uskoi paronin olevan huomattavasti vaarallisemman ja pelottavamman näköinen alastomana kuin vaatteissa – ja oikeassahan hän oli. Senpä takia hän vaati lisää alastomuutta, kertoo Oscar-ehdokkuuden Dyynin maskeerauksesta saanut Donald Mowat.

Alastonkohtaukset olisivat olleet vaikea tehdä, sillä puvun rakentaminen kesti todella pitkään.

– Viisi ihmistä rakensi Stellanin maskeerausta neljän tunnin ajan. Silloin hän oli vaatteissa. Alastomana maskeeraaminen kesti kuusi ja puoli, jopa seitsemän tuntia. Se on monta lisätuntia pitkän kuvauspäivän päälle.

– Lisäsimme hänelle posket, leuan, silikonisen kaljun sekä suojat kulmakarvoja varten. Yritän aina bongata feikkikulmakarvoja elokuvista, joten teimme parhaamme niiden kanssa. Stellan käytti myös käsi-, jalka- ja nilkkaproteeseja, Mowat kertoo.

Dune: Part Two’n ensi-ilta on lokakuun 20. 2023.

Alla Skarsgård paronina.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa