”Ei ahdista oikein mikään” – Tuukka Temonen kuvaa uutta elokuvaa: komediassa mukana Aku Hirviniemi ja muita tähtinäyttelijöitä

Kuva: Timo Korhonen / AOP

Komedia on tulossa ensi vuoden alkupuolella teattereihin.

Tuukka Temosen viimeisin ohjaustyö Aika jonka sain jäi pahasti koronan jalkoihin, mutta mies sen kuin porskuttaa. Uusi elokuva on jo tekeillä.

Temonen kertoi viime lauantaina Facebookissa, että hänen uusi ohjaustyönsä on jo tekeillä. Pohjolan satoa -nimistä elokuvaa on nyt kuvattu ohjaajan mukaan parisen viikkoa, ja fiilikset ovat hyvät.

”Kumma kyllä, mua ei ahdista oikein mikään. Yleensä tässä kohtaa elokuvan tekoa on ihan hirveä ahdistus, muitta nyt ei lainkaan”, Temonen kirjoittaa.

Positiivisuuden syyksi Temonen kertoo sen, että elokuvaa kuvataan lähellä hänen kotiaan.

Toinen tärkeä seikka rentoon fiilikseen on se, että nyt kyseessä on komedia. Näyttelijäkaartiin kuuluu tunnettuja nimiä: muun muassa Aku Hirviniemi, Timo Lavikainen ja Temosen Valmentaja-elokuvassa pääroolin tehnyt Mikko Nousiainen.

 

 

Pohjolan satoa on Temosen mukaan lajityypiltään ”maalais-kannabiskomedia”.

Se on tarina taloudelliseen ahdinkoon päätyneistä maanviljelijöistä, jotka päättävät ratkaista ongelmansa kasvattamalla pellollisen kannabista. Sehän ei luonnollisesti ole mikään läpihuutojuttu.

Ensi-illaksi Temonen ilmoittaa 18. helmikuuta vuonna 2022.

Elokuvalla on omat Facebook-sivut, joilta voi seurata tuotannon etenemistä.