Eikö tämä painajainen koskaan pääty? Uusi Salkkarit-elokuva tulee jo joulukuussa!

Salatut elämät -televisiosarjaan pohjautuva Nightmare – Painajainen merellä saa jatkoa jo tänä vuonna. Työnimellä Nightmare 2 kulkeva elokuva saa ensi-iltansa 3. joulukuuta.

Elokuvayhtiön tiedotteen mukaan kyseessä on komediallinen nuorisotrilleri, joka tapahtuu yhden viikonlopun aikana kun kesäyöt ovat samettia ja lomasaarta ympäröivä meri kaunis ja vaarallinen.

Päärooleissa esiintyvät ensimmäisessä elokuvassakin esiintyneet Sara Säkkinen (Peppi), Tero Tiittanen (Sergei) ja Mikko Parikka (Jiri). Uusina kasvoina nähdään sarjasta tutut Hemmo Karja (Janne Haukkala) ja Emil Hallberg (Tale Taalasmaa) sekä sarjaan lähiaikoina palaava kestosuosikki Tommi Taurula (Kari Taalasmaa).

Elokuvan kuvaukset alkavat toukokuussa. Ohjauksesta vastaa ensimmäisen osan tavoin Marko Äijö.

Jatko-osassa Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin, jonne hän kutsuu tutun kaveriporukan viettämään viikonloppua. Saarella alkaa tapahtua outoja asioita, ja Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu. Kun yksi lomakylän työntekijä löytyy kuolleena, käy selväksi, että kostaja on nyt entistä verenhimoisempi. Pepin pahimmat pelot käyvät toteen, ja kaikki joutuvat kamppailemaan henkensä puolesta.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät elokuvat