Eläköön Freddie Mercury! Borat-tähti ottaa Queen-laulajan elämän käsiinsä

Päivitys: Sacha Baron Cohen ei käsikirjoita, ohjaa, tuota tai näyttele tulevassa elokuvassa. Brian May on ilmoittanut, että manageri Jim Beach ainoastaan vitsaili ilmoittaessaan Cohenin paluusta. Sarkasmi on huumorin alin laji, Jim.

 

Ikuisuuden kehitteillä olleen Freddie Mercury -elämäkertaelokuvan tie on ollut kivikkoinen. Elokuvan pääosaan pestattu Sacha Baron Cohen joutui jättämään projektin, koska bändin jäsenet uskoivat koomikon vaikuttavan huonolla tavalla elokuvan tunnelmaan ja uskottavuuteen.

Tämän jälkeen sekä Dominic Cooperia, Daniel Radcliffeä ja Ben Whishaw’ta on pyöritelty pöydällä Mercuryn roolia varten, mutta edistystä asian suhteen ei ole tapahtunut. Sekä Stephen Frears, Tom Hooper, Dexter Fletcher että David Fincher ovat olleet listalla toivotuista ohjaajista, mutta tämäkään kysymys ei ole saanut vastausta.

Ei ennen kuin nyt.

Queen-yhtyeen manageri Jim Beach on Daily Mailin mukaan ilmoittanut, että Sacha Baron Cohen on saatu käsikirjoittamaan, tuottamaan ja ohjaamaan tuleva elämäkertaelokuva. Tämä tarkoittaa aikamoista takinkääntöä yhtyeen jäseniltä, jotka eivät alun perin uskoneet yleisön erottavan Cohenin koomista puolta tämän vakavasta roolista. Lieköhän raha saanut päät kääntymään?

Freddie Mercury -elokuvan on kirjoittanut The Queen -elokuvankin käsikirjoituksesta vastannut Peter Morgan, joka luultavasti sai keikan, koska… No, Queen.

Näyttelijän edustajat eivät vielä ole vahvistaneet uutista, mutta kukapa olisi parempi esittämään Mercuryä kuin monipuolinen ja lahjakas Cohen?

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut