Elijah Wood haluaisi tehdä kaksi klassista kauhuleffaa uusiksi SpectreVision-studionsa kautta

SpectreVision on kyllä onnistunut elokuvissaan, joten varovainen mahdollisuus tämä saattaisi olla.

9.6.2021 17:11

Taru sormusten herrasta -tähti Elijah Wood on jättimäinen kauhuleffafani. Hänellä on oma studio, SpectreVision, joka on julkaissut lähivuosina Hollywoodin kiinnostavimpia kauhuelokuvia.

Woodin seuraava elokuva No Man of God saa ensi-iltansa parhaillaan pidetyillä Tribeca Film Festivaaleilla.

Miekkonen on promotoinut elokuvaansa ahkerasti, jonka tiimoilta hän paljasti myös tulevaisuuden haaveensa.

– Olemme jutelleet asiasta studion sisällä. Olisi nimittäin mahtava päästä tekemään uusi Elm Street -elokuva. Nähdä Freddy Krueger uudelleen ja tutkia sitä universumia. Olemme kiinnostuneita tarinan tietyistä aspekteista. Siitä pitäisi tehdä jotain isompaa, Wood kertoo.

– Toinen mistä olemme kiinnostuneita, on Children of the Corn. Siitä on jo tulossa remake, mutta haluaisimme tehdä uuden kirjasovituksen, emme niinkään elokuva-remakea. Ottaisimme novellin käsittelyymme ja tekisimme siitä jotain todella kiinnostavaa.

Painajainen Elm Streetillä sai jo remaken vuonna 2010. Siitä ei juuri pidetty – eikä vähiten sen takia, että Freddystä oli siinä tehty pedofiili. Wes Craven teki ensimmäisen Elm Street -elokuvan vuonna 1984 ja se sai useita jatko-osia sekä tv-sarjan.

Stephen Kingin novelli Maissilapset ilmestyi miekkosen ensimmäisessä novellikokoelmassa Yön äänissä vuonna 1978. Elokuvasovitus tehtiin 1984. Maissilapset-elokuvia on tehty jo yhteensä 11 kappaletta.

Lähde: JoBlo

Lisää luettavaa