Ellen DeGeneresin show’n kulisseissa jaettiin potkuja

Ellen DeGeneres Show

Tähti on julkisesti pahoitellut tilannetta.

Omaa nimeään kantavaa show’ta jo vuosia tehnyt Ellen DeGeneres joutui jokin aika sitten huonoon valoon, kun hänen keskusteluohjelmansa kulissien tapahtumat nousivat julkisuuteen. Koronavirusepidemian takia poikkeusjärjestelyin jatkettua ohjelmaa ei toteutettukaan kokonaan sen vakiotekijöiden voimin, vaan nämä sivuutettiin ja näin ollen myös heidän tulonlähteensä tyrehtyi yllättäen.

Sittemmin DeGeneres on astunut julkisuuteen pahoittelemaan tapahtunutta. Hän on myös todennut, ettei tiennyt henkilökohtaisesti, kuinka työjärjestelyt oli poikkeustilanteessa lopulta ratkaistu. DeGeneres kertoi lisäksi, että hän on aina halunnut ohjelman työntekijöiden keskuuteen positiivisen ilmapiirin, jotta show voisi välittää hyvää mieltä myös sen yleisölle. Näin ollen julkisuuteen tulleet negatiiviset asiat olivat hänelle shokki.

Show’n työntekijöiden kohtelu joutui WarnerMedian tutkinnan alle, ja nyt on luvassa potkuja. Lähtöpassit koskevat ohjelman tuottajaryhmän jäseniä. Ed Glavin, Kevin Leman ja Jonathan Norman eivät näin ollen jatka Ellen Degeneres Show’n parissa.

Lähde: Deadline