Elliot Pagea on viekoiteltu useasti sänkyyn alaikäisenä – eräs nykyohjaaja antoi hänelle myös suuseksiä

Elliot kirjoittaa useasta häneen kohdistuneesta seksuaalisesta häirintätapauksesta.

13.6.2023 09:31

Elliot Pagen elämäkertakirjasta on paljastunut uusia hyväksikäyttötarinoita. 36-vuotias Page kertoo Pageboy-kirjassaan useasta eri hyväksikäytöstä tai hyväksikäyttöyrityksestä, kun hän oli teini.

Eräs ohjaaja ryhtyi hieromaan hänen jalkaansa pöydän alla. Mies ei kuitenkaan ehdottanut seksiä suoraan, vaan kuiskasi Pagen korvaan, ”Sinun pitää tehdä aloite, minä en voi tehdä sitä.”

Ohjaaja lähetteli Pagelle paljon tekstiviestejä, eli groomasi häntä. Ohjaaja antoi myös paljon kirjalahjoja. Ne tekivät Pagen olosta erityisen.

Kirjansa Leeches [Iilimadot] -kappaleessa hän kertoo myös muista ahdistelutapauksista.

Erään toisen elokuvan kuvauksissa yksi kuvausryhmän jäsenistä lähenteli Pagea jatkuvasti.

– Hän jutteli minun kanssaan taiteesta ja kirjoista. Hän pyysi minut talolleen eräänä lauantai-iltapäivänä. Kävelimme sateessa hänen kotiinsa. Hän tarrasi minusta kiinni ja ohjasi yläkertaan. Hän veti minut luokseen ja tunsin hänen kovan k****nsa.

Page teki 17-vuotiaana Hard Candy -elokuvaa. Eräs kuvausryhmän jäsenistä, nykyään ohjaaja itsekin, lähenteli Pagea rajusti lopettajaisjuhlissa.

– Hän oli hauska ja omituinen, ja kiltti minua kohtaan. Juttelimme paljon kirjoista, elokuvista ja hämäristä, masentavista sarjakuvakirjoista. Hän oli selvästi ihastunut minuun. Hän oli tukenani. Hän oli jopa hellä.

Mies kutsui hänet luokseen. Asetti kätensä Pagen hartioille, eikä hän oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä, joten Page nosti vain hymyn naamalleen ja ”antoi kaiken tapahtua”.

– Hän vei minut sänkyyn ja kertoi haluavansa harrastaa suuseksiä kanssani.

– Jäädyin täysin. Hän yritti jäädä sänkyyn kanssani, kun se oli ohi. Tulin tolkkuihini ja kerroin, ettei hän voi jäädä viereeni. Hän nukkui sohvalla.

Erään elokuvan kuvauksissa naispuolinen kuvausryhmän jäsen hyväksikäytti häntä useasti.

Page kertoo, että hänen elämänsä ja uransa tekivät näyttelijästä täydellisen uhrin seksuaalisaalistajille. Pagen teini-ikä oli vaikeaa aikaa, kun hänen seksuaalisuutensa oli heräämässä. Page oli eksyksissä, yksin ja hänellä oli huono itsetunto.

Page paljastaa yrittäneensä harrastaa miehen kanssa seksiä 16-vuotiaana. Se ei onnistunut, koska Page ei kiihottunut, hän ei kostunut omien sanojensa mukaan, vaikka he yrittivät monta kertaa. Hänen kumppaninsa oli kuitenkin sen verran kiltti, että yritykset jäivät siihen, vaikka pahemminkin olisi voinut käydä.

Page epäilee, että hänen rullaluistellessa kärsimänsä alapäävamma, repeämä, oli jotenkin esteenä seksille. Page ei halunnut kenenkään penetroivan häntä.

Page kertoo samalla, että tiesi olevansa poika jo 9-vuotiaana.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa