Elysium ja District 9 -ohjaajalle lisää tukea: luvassa kolmas matka scifi-slummiin

Elysiumin rauhallinen avausviikonloppu ei estänyt hiekkaisten tieteisvisioiden Neill Blomkampia saamasta tukea kolmannelle tieteiselokuvalle.

Myös Elysiumin taustalta löytyvät Sony Pictures Entertainment ja MRC jatkavat yhteistyötään tuottamalla ja rahoittamalla Blomkampin tekeillä olevan Chappie-elokuvan.

Tuleva elokuva on luokiteltu tieteiskomediaksi, joten luvassa lienee astetta kevyempää viihdettä näkyvästi kantaa ottaneiden Elysiumin ja District 9:n jälkeen. Käsikirjoitus on Blomkampin ja Terri Tatchellin käsialaa. Kaksikko teki yhdessä myös District 9:n ennen kuin Blomkamp kynäili yksin Elysiumin.

Uudesta tyylilajista huolimatta Chappie ei ainakaan asetelmiltaan irtaudu Blomkampille jo tyypilliseksi käyvästä romuluisesta slummista, sillä tarinassa kaksi lähiörikollista kaappaa keinoälyllä varustetun Chappie-robotin omia suunnitelmiaan varten.

Blomkampin luottonäyttelijä Sharlto Copleytä kuullaan robotin äänenä ja eteläafrikkalaisesta Die Antwoord -yhtyeestä tutut Ninja ja Yolandi Visserand näyttelevät kaapparikelmejä.

Chappien tuotanto alkanee vielä tämän vuoden puolella ja valmista pitäisi tulla ensi vuodeksi.

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut