Emily seikkailee Pariisissa jatkossakin – Netflix satsaa reippaasti romanttiseen draamakomediaansa

Mukavia suoratoistouutisia!

11.1.2022 12:00

Syksyllä 2020 Netflixissä aloittanut sarjatapaus Emily in Paris eteni toiselle tuotantokaudelleen 22. joulukuuta 2021. Nyt sen tiimoilta on kantautunut mukavia uutisia: sarja on uusittu sekä kolmannelle että neljännelle tuotantokaudelle!

Uusintapäätös tehtiin pikaisella tahdilla, sillä edellisten jaksojen julkaisusta on kulunut tosiaan vain vajaa kuukausi. Netflix osoittaa selvästi kovaa luottoa Lily Collinsin tähdittämän tarinan vetovoimaan, kun luvassa on suoraan peräti kaksi uutta kautta. Katsojaluvut toki tukevat tätä päätöstä: Emily in Parisin kakkoskautta katsottiin parin ensimmäisen viikon aikana mukavat noin 200 miljoonaa tuntia ja sen ykköskausi kipusi takaisin Top10-listalle myöskin.

Sarja seuraa amerikkalaista Emilyä (Collins), joka vaihtaa Chicagon maisemat Pariisin katuihin yllättävän työmahdollisuuden siivittämänä. Kulttuurishokeilta ei tulla välttymään hänen luoviessaan eteenpäin uuden työn, ystävien ja rakkauden saroilla. Sarjan on luonut Sinkkuelämää-kehittelijänäkin tunnettu Darren Star.

Emily in Parisin kaksi ensimmäistä tuotantokautta katsottavissa Netflixissä nyt. Sarja löytyy tällä hetkellä Suomen katsotuimpien sarjojen Top10-listalta sijalta neljä.

Alla ensimmäisen kauden traileri.

Lähde: Netflix Top10

Lisää luettavaa