Emmy-palkittu The White Lotus -tähti suuntaa hakkaamaan palikoita Jason Momoan ja Jack Blackin kanssa Minecraft-elokuvassa

Tämän elokuvan näyttelijäkaarti alkaa näyttämään todella kiintoisalta.

17.1.2024 22:30

Juuri toisen Emmy-palkintonsa HBO:n loistavasta The White Lotus -sarjasta pokannut Jennifer Coolidge on kiinnitetty tulevan Minecraft-elokuvan näyttelijäkaartiin.

Coolidge liittyy aiemmin julkistettujen Jason Momoan ja Jack Blackin seuraan. Blackin on määrä astua peleistä tutun sinipaitaisen Steve-hahmon saappaisiin, Momoan ja Coolidgen esittämistä hahmoista ei ole vielä varmuutta.

Heidän lisäkseen elokuvaa tähdittävät myös Danielle Brooks (Orange Is the New Black, Peacemaker, The Color Purple), Sebastian Eugene Hansen ja Emma Myers (Wednesday).

Komediallisen palikkaseikkailun oli määrä käynnistää kuvauksensa jo viime kesänä, mutta niitä siirrettiin Hollywoodin lakkojen vuoksi. Nyt kuvaukset ovat kuitenkin päässeet viimein vauhtiin Uudessa-Seelannissa. Ohjaajana toimii Jared Hess (Napoleon Dynamite).

Minecraft on suosittu videopeli, jossa pelaajat pääsevät rakentelemaan omaa maailmaansa erilaisista kuutioista, joita he pääsevät hakkailemaan erinäisin keinoin. Peliä on myyty alkuperäisen vuoden 2011 julkaisunsa jälkeen jo huimat 300 miljoonaa kappaletta.

Minecraft-elokuva on saamassa valkokangasensi-iltansa näillä näkymin vuoden 2025 aikana.

Alla pelin virallinen traileri.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa