Empire Online -lehti kuvaili Angry Birds -elokuvaa mullistavaksi – elokuvan tarinasta ensimmäisiä tietoja julki

14.9.2015 22:15

Empire Online kuvaili tulevaa Angry Birds -elokuvaa mullistavaksi teokseksi. Kyseessähän on käsittämättömiä määriä rahaa tienannut yksinkertainen mobiilipeli, josta odotetaan menestystä myös hittielokuvan muodossa. Moista siirtymää mobiilipelistä leffaan ei ole ennen nähty.

Elokuvaan on panostettu Sony Picturesin taholta paljon muun muassa ääninäyttelijöiden laadussa. Monien ihmettelyn aiheena on kuitenkin ollut, miten Rovio saa siirrettyä yksinkertaisen pelin elokuvamaailmaan?

– Eniten kysytty kysymys on: ”Miksi linnut ovat niin vihaisia”, tuottaja John Cohen valaisi.

– Elokuva on kertomus siitä, miten lintujen ja sikojen konflikti alkoi, Cohen jatkoi.

Tarina sijoittuu trooppiselle saarelle, jossa lentokyvyttömät linnut asustelevat suhteellisen rauhallisesti, lukuunottamatta tietysti temperamenttista punaista lintua, joka tulee olemaan myös tarinan keskipisteessä. Jossain vaiheessa paikalle putkahtavat siat rauhaa häiritsemään – kummallisine ja luihuine tapoineen – josta kehittynee draamaa vähintään elokuvan verran.

Sony on palkannut suuren määrän talentteja herättämään hahmot eloon. Tunnetuimpia nimiä on Game of Thronesista tuttu Peter Dinklage, eli Tyrion Lannister.

Rovio on panostanut Angry Birds -brändin kehittämiseen monilla saroilla, joista elokuva on yksi luonnollinen jatkumo lintujen ja sikojen eeppiselle munakiistalle. Markkinointi on Roviossa kaiken keskipiste ja yhtiön markkinointijohtoon kuuluva Jussi Mäkinen kommentoikin vastikään Kauppalehdelle, että he rakentavat brändiä sadaksi vuodeksi eteenpäin.

Kuva: Angry Birds

Lähde: Empire Online, Kauppalehti

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa