”En nuku paljon” – odotetut scifi-elokuvat ovat tekijälleen kuluttava haaste

Ylistetyn Arrival-elokuvan valmiiksi saanut ohjaaja on jo hypännyt Blade Runner 2:n kuvauksiin. Eikä aikaa jää mihinkään muuhun.

6.9.2016 17:17

Scifi-elokuva Arrivalin vasta valmiiksi saanut Denis Villeneuve on kertonut THR:lle hypänneensä suoraan toisen odotetun scifi-projektin pariin.

Arrivalin leikkaushuoneeta Blade Runner 2:n kuvauksiin hypännyt Villeneuve sanoo, että odotettu jatko-osa on ainoa asia, mihin hänellä on aikaa.

”Elämäni on nyt sataprosenttisesti Blade Runneria, joten olen tulevaisuudessa, enkä ole täällä kanssanne enää”, Villeneuve vitsailee.

Villeneuve sanoo alkuperäisen Ridley Scottin ohjaaman Blade Runnerin olevan yksi ohjaajan lempi scifi-elokuvista, joten hän myöntää ajaneensa itsensä todella haastavaan asemaan.

”Herään kuudelta ja menen nukkumaan keskiyöllä. Se on sitä seitsemän päivää viikossa… Herään usein keskellä yötä ja tiedän olevani tuomittu, sillä en saa enää unta, koska olen niin innoissani ja on niin paljon tehtävää. Joten en nuku paljon. Joten jos kysytte, mitä teen Blade Runnerin jälkeen, niin vastaus on, että menen nukkumaan.”

Blade Runner 2 saan ensi-iltansa lokakuussa 2017. Elokuvan pääosissa nähdään mm. Ryan Gosling, Harrison Ford ja Robin Wright. Venetsian elokuvajuhlilla kehuttu Arrival nähdään Suomessa joulukuussa. Älykkääksi sci-fi-tarinaksi kutsutun elokuvan pääosissa nähdään Amy Adams, Jeremy Renner ja Forest Whitaker.

 

Lisää luettavaa