Ensimmäiset arviot Star Wars: Rogue One -elokuvasta julki! Lukaise ne täältä

Kohta päästään Suomessakin näkemään.

11.12.2016 16:34

Star Wars: Rogue One sai ensi-iltansa Los Angelesissa ja ensimmäiset arviot elokuvasta ovat levinneet nettiin. Star Wars -fanit eivät tule pettymään, mikäli arvioihin on luottamista.

Koomikko Dane Cook twiittasi: ”Näin juuri Rogue Onen. Aion sanoa tämän… tämä saattaa olla PARAS Star Wars -elokuva!! En malta odottaa…”

The Office -tähti Rainn Wilson oli samoilla linjoilla: ”Se oli itseasiassa USKOMATON!!! Superhauska ja jännittävä. Kietoutuu Episodi 4:n kanssa täydellisesti.”

Colliderin toimittaja Steven Weintraub ei myöskään säästellyt sanojaan: ”ROGUE ONE tempaisi minut mukaansa heti alusta ja se piti otteessaan loppuun saakka. Uskomatonta toimintaa käsikirjoituksella, jota fanit tulevat rakastamaan. Tulee tekemään ihmisiä iloisiksi.”

Entertainment Weeklyn Anthony Breznican twiittasi, että ”Chirrut Imwe ja K-2SO -droidi varastavat shown.” Hän lisäsi, että ”ihmisten ei tarvitse olla huolissaan, etteikö #RogueOne olisi kuin sotaelokuva. Se on intensiivinen ja hellittämätön.”

The Daily Beastin Jen Yamato yhtyi ylistyskuoroon ja kirjoitti Felicity Jonesin olevan ”toimintatähti, jota hän seuraisi avaruustaisteluun vaikka heti.”

Suomessa Star Wars: Rogue One on nähtävissä elokuvateattereissa 14. joulukuuta.

Lähde: Metro

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia